Bijna ten einde
Blijf op de hoogte en volg Luuk
23 Juni 2013 | Duitsland, Dresden
Een ding wat mij wel opviel is dat zodra de zon gaat schijnen, de mensen hier veel vrolijker zijn en veel meer buiten zijn (wat natuurlijk ook logisch is). Dit houdt wel in dat de Seminaren door zo goed als niemand meer bezocht worden. Zo zaten er de vorige les bij Landeskunde 8 man, waarvan wij er al 3 waren. Als je nagaat dat er hier gemiddeld zo'n 20 zitten is dat toch wel een heel groot verschil.
Zoals ik al aangekaart had zijn mijn ouders, broer en Claire (vriendin) ook nog langsgekomen. We hebben er een leuk (lang) weekendje van gemaakt en ik heb ze de hele stad kunnen laten zien. Verder ben ik nog samen met hun naar de Sächsische Schweiz geweest, dit is een heel groot natuurgebied met allemaal bergen/rotsen. Dit was uiteraard ook erg mooi. Gelukkig was het weer erg goed, het is rond de 30 graden. Enigste nadeel is dat het vaak erg benauwd is en dat dus niet echt lekker slaapt.
Over 2 weken komen mijn vrienden nog langs, als alles goed verloopt zijn we dan ook klaar met school hier en kan ik samen met hun mee terug naar huis. Ze komen hier om de voetbalwedstrijd Dynamo Dresden - Ajax. Dit is natuurlijk een gigantische belevenis, door de hele stad hangen al posters om reclame te maken voor deze wedstrijd, dus ik zie hier uiteraard erg naar uit.
25 Juni 2013 - 13:00
Ferun:
Ich bin wirklich stolz auf euch. Ihr habt euch echt gut geschlagen im Studium und in der Freizeit, wie mir scheint und das beste aus eurer Zeit in Dresden gemacht. Hut ab!!!